MK ENG
  1. Интервју со Срѓан Шапер

    20.07.2013. | Tags:
    Интервју со Срѓан Шапер

    Маркетинг пазарот на поранешна Југославија – пазар со малку пари, малку домашни брендови и многу ентузијазам.
    Read more...