MK ENG
  1. Идолите се меѓу нас

    30.03.2015. | Tags:
    Идолите се меѓу нас

    Во интервјуто за словенечкото списание “Маркетинг магазин”, основачот на I&F McCann Grupa, Срѓан Шапер,говори за својата музичка и уметничка кариера, за почетоците во светот на адвертајзингот, развојот на бизнисот и преговорите за интеграција со агенцијата McCann Загреб, луѓето со кои работи, како и за Белград како нов регионален бизнис “hub”.
    Read more...