MK ENG
 1. Coca-Cola Соба на радоста

  03.02.2016. | Tags:
  Coca-Cola Соба на радоста

  Не постои поголемо задоволство од тоа да направиш некого среќен за време на магичниот новогодишен период. Годинава, заедно со Coca-Cola успеавме да донесеме многу насмевки и радост за сите, а особено за децата во Детската клиника во Скопје.
  Read more...

 2. Стави точка на насилството врз жените и девојчињата

  02.02.2016. | Tags:
  Стави точка на насилството врз жените и девојчињата

  „16 дена активизам против насилство врз жените и двојчињата“ е кампања за која заедно со УНДП ја обоивме Македонија во портокалово и во текот на 16 дена стававме точка на насилството врз жените и девојчињата.
  Read more...