MK ENG
  1. Српската асоцијација на менаџери и додели на ‘‘I&F McCann Grupa‘‘ признание за најдобар регионален проект

    20.12.2013. | Tags: mccann, мекен, признание
    Српската асоцијација на менаџери и додели на ‘‘I&F McCann Grupa‘‘ признание за најдобар регионален проект

    Во катероријата Најдобар регионален проект, третата награда ја доби ‘‘I&F McCann Grupa‘‘ за постигнатиот успех во регионално работење и застапеност на осум пазари во Југоисточна Европа.
    Read more...